Thursday, March 3, 2011

tengok2...jenguk2...

salam semua...


mesti semua orang rindu kat aku kan..dah lama aku tak menulis dan berceloteh kat blog ni... sekarang ni sangat sibuk dalam menguruskan hal-hal kat rumah. rumah lama ditambah dengan rumah baru...nak dapat menantu punya pasal bapak aku besarkan lagi rumah yang sedia ada... tp besarkan rumah ni bukan kerana nak dapat menantu, tp sebab family yang mana anak2nya semakin membesar...smpai bilik pon dah tak muat nak muatkan 9 orang anak... so ni request dr adik2 yang duk jauh nak tgk progress umah...ni amek gmbar pagi td...tgk la ye smpai puas..nnti dh siap aku update lagi ek...









get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day