Monday, April 4, 2011

tanam anggur!!!

salam satu malaysia semua...
korang minat x makan anggur?? aku sgt suka mkn anggur...hehehe...tp anggur yg aku nk sebut ni lain la...sbb yg ni anggur yg ditanam x nmpk pokok dan x nampak buah ngn hasil nyer....hahahaha..pelik bin ajaib kan...alaaaa... korang dh tau kan... apa lagi jd penganggur kehormat kat umah... makan tido makan tido... tp kat umah tu xde la aku duk je...buat la keja kan...melatih diri menjadi suri rumah tangga...hahahaa... skang nie keja aku jd supervisor bapak aku kat umah..tgk tukang wat keja..arrange material n etc.. tu kira a lil bit part of engineer work gak la...tp aku kat umah blajar cara tukang kmpng wat umah..bkn senang gak...hahahaa..nk tau naper??? leceh...mereka ni bnyk songeh...mungkin tu sbb la contractor suka amek org indonesia ngn bangla utk jd pekerja mereka... kadang2 5 org je..kadang2 3 org je yg dtg keja...hbs tu bila nk siap... aku pon geram tp seb baik aku x boleh marah pakcik tu..kalo x mesti pakcik2 tu terus x dtg...hahahaa...

tp at same time aku duk uruskan mcm2 bnda utk mjlis bsr nnti...skang nie duk menjahit manik utk baju aku...heehehehe...aku sndiri pon xsure cntik ke x....ehehehehe...

anyway buat adik2 yg nk tgk gmbr umah tu maaf la yek... nnti dh dpt gmbr2 aku postkan ok....

No comments:

get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day