Sunday, June 27, 2010

ntah ape aku nak citer....

monday morning at my mom's school...hahahha...just for facebooking and blogging i just followed my mom to her school...nie gara-gara internet xde kat umah..hahahaha... sangat bosan duk umah..nak melayan nenek aku yang sorang tu sangat lah malas..hahaha..ape xnye kalo duk sebelah die ade jek citer yg diulang tayang..mcm TV ler pulak..hihihii..tp nak wat macamana kan dah org tua gitu ler kisah hidup mereka..maybe mengenangkan kisah2 lama lebih mengembirakan hati dieorg...

anyway semalam aku pegi umah sepupu aku kat felda tenang...amat lah menarik kisah2 sepupu2 ku ini...biler aku tgk2 n telek2...sepupu2 aku smua lawa2 cun melecun...hahhahaha...aku nie jek atok aku panggil si gagak itam...huhuhuhu...ape xnyer...dieorg siap masuk tv n majalah rupanye..tu pon aku xtau..hahahaha..teruk giler aku nie..as a sepupu lah kan..huhuhuhu... dieorg nie smua ada bakat terpendam...nyanyi ler...model ler...huhuhu...agak2 lepas nie kalo dieorg jd artis tumpng glamor ler aku..hahahah....konon2 nye lah....

tp yg pnting skng nie aku nk berusaha utk life aku nie..dh hbs master nie keje ape yg aku nk buat...nk cari keje pon malas..adoiyai...apakah????? hahahhaa...nk idup tp xmo keje...ceh...ape lah ko ni ira...xboleh2..kena keje gak...nnti leh shopping macam2....xnk lah org pndang aku slekeh...tp slekeh ke aku nie..hurmmm....aku xkira dh..skng nie nk keje nk cari duit bebanyak...at least aku leh buat ape yg aku suka kan...

4 comments:

FaRiHaH^THaLHa said...

ish.. mana ada awk tu selekeh.. manis dan cantik jer.. jgn pandang rendah dgn sendiri sendiri... cheer up! have a very high self esteem.. :)

Yunne Osman said...

ok la tu ira... tp kak nurul pun kalu bole x nak keja tp nak duit masuk je bole? hahaha bole dok umah main ngan eshan je...

ShaHiRah HayAti said...

kak farihah: sometimes je kot..hihihi...nak2 biler p class sbb bgn lmbt..kihkihkih...i'll be happy n cheering again as b4...

ShaHiRah HayAti said...

kak nurul: boleh gak xkeje...tp kena tnggu husband akak jd millionare dulu..hehehehe...nnti bkn je ngn eshan ngn mak akak leh jenjalan...hehehee

get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day