Monday, September 20, 2010

cerita pendek...

sesaat mcm setahun rasanyer...biler la mamat nie nk smpai nie...dh dekat sejam aku tunggu die...ishhh...jadi ke x jadi ni... aku mengomel sendirian dlm hati... sengal..mmg sengal...die yang beria2 nak bak aku keluar.. tup tup aku lak yang kena tunggu... aku ni dah la xsuka nak menunggu orang. hai ape la nasib badan...

''wei sorry aku lambat, td ada excident ar''mr.A akhirnya dh sampai.. dgn muka selamba dia bg alasan pada aku... nmpk sgt menipu...

"ada excident ker ko yg excident atas katil??? dah xpayah ko nk tipu aku..mesti ko tdo td kan! ko dh tau aku x suka tunggu orang lg mau aku tunggu lama..." die cuma t'sengih...

mr.A mmg kwn rapat aku sejak bangku sekolah...smpai la ke menara gading ni pon bersama... cuma bidang jer berbeza.. kami rapat macam abg ngn adik... main sama2 blajar pon sama2...

"so mana ko nak bak aku ni? dh sejam lebih aku tunggu so ko kena blanja aku...heehehhe....adiah besar punyer, amacam boley??" padan muka ko saper suh lambat, ngomel hati aku...

"ye la..ye la..aku banja..tp budget rm100 saja ok?" die dengan muka rasa bersalah terus bak aku ke shopping mall...

habis sudah cerita...aku pon xtau nk citer aper pagi2 nie..bgn tdo terus ngadap laptop...ilangkan ngntok..hehehehe... len kali la aku smbng tu kalo ada idea ek...mau wat tesis la jap...kikiikikkikiki

2 comments:

hana_aniz said...

mcm citer btol je ni. haaaa

ShaHiRah HayAti said...

muahahaha...citer betol ka?? eh x la..ni citer tipu...kalo citer betol dh taruk nama sndiri dh...haahahaha...

get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day