Tuesday, September 21, 2010

kamu inspirasi aku

dah baper bulan dah aku belajar berblog...mula dgn melihat roomate aku yang amat suka berblog..hehehe [klik] pastu dengan semangat nyer diberi oleh kak nurul yang mana juga antara kaki blog wpon dulu x se aktif sekarang..hahaaha...[klik]..

terima kasih ye kamu berdua... dan terima kasih juga kat kengkawan yg dh follow ira n sudi baca apa je ira tulis..hahahha... macih...malah blog2 kamu smua sentiasa menjadi inspirasi aku juga... sharing is caring kan..wakakaka...

kak nurul yang sentiasa berkobar2 ajar aku mcmana nk cntikkan blog..nk edit itu ini...hehehe..macih kak..jasamu ku kenang sampai bila2..nk bg award tp xde award nk kasik...eehehehe...kamu sumber inspirasi aku...malah sekarang tgh menaip ni pon..duk terngiang2 blog2 kamu smua dlm otak aku nie...bnyk lagi nk aku pelajari..n bnyk lagi akan aku tuntut ilmu blog nie... hahahaha.. malah jauh lagi perjalanan aku utk memberi inspirasi kat org laen..sbb aku ni bdk baru blajar kan...so amek galah tolong jolokkan...eh...silap...tu buah nangka nk kena dijolok..ahhaahah

setiap kamu ada kelebihan n idea yg tersendiri malah aku sangat la kagum dgn kamu smua...blog bukan saja sebagai dairy harian...tp tempat luahan, tempat memberi inspirasi malah menjana fikiran...tiap2 hari msti pk..ape aku nk taip ari ni..malah biler ada je citer yg nak di taip mmg excited hbs...hahaha... sesungguhnya blog kamu smua best2 belaka... xde kurang pon sebenarnye..cuma cara berbeza je kan...hehehe... kepada pembaca2 yang laen...sudi2 kan la baca blog kawan2 yang follow saya juga...heehehe...best...betul2 best...

2 comments:

Yunne Osman said...

amboi ira, thanks la sbb siap promote blog akak tu. hahaha. mujur dah ilang ye malware tu. rupanya sbb blog peej. dia pun dah buang benda yg ada malware tu. so takde la lagi kat blog2 org yg follow dia. thanks for thinking of me as an inspiration. love you always!

ShaHiRah HayAti said...

promote blog nnti ada org laen ke blog akak juga..hehehe...love u too...echan pon..eheheheh

get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day