Monday, August 23, 2010

saya budak baru blajar...

saya budak baru belajar....jadi korang kena sabar ajar aku...

puas...heehhe..memang puas...korang nak tau naper ari aku rasa sangat2 puas ati...hihihihi.... ape agi..1st time kot aku training utk blajar aper itu silat olah raga...selama ni slalu tengok orang masuk gelanggang...selalu bagi sokongan kat kengkawan...tp ari ni perjalanan (permulaan) silat olah raga utk aku bermula...hehehee... disebabkan aku ni slow nk mampus...mmg otak ni lembab skit...kikiki... jadi biler blajar silat olah raga otak dah kena cretive dan cepat pk...haih...susah gak ek...aku memang tabik kat dieorg yang memang berani nak maen silat olah raga....korang memang hebat...=D

2 comments:

hana_aniz said...

huhu.. cuak la main silat olahraga! adehhh..

ShaHiRah HayAti said...

a'ah..betul tu niza...tening smlm pon dh cuak..asyik nk lari2 jek..haahaha... hrp2 akak cpt paham la..ahhah

get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day