Wednesday, July 14, 2010

hujan..

it's raining outside and i'm still searching an idea for my thesis..still in progress but now i got 3 paragraph..hahaha..funny.. 3 months for 3 paragraph just only for introduction in chapter 1... sengal dan sangat2 lah sengal... my mood now not feelling good.. mau tido lagi... mau borak2 tapi xde org nk borak2.. hurmm mau attend class tp class nye malam... mau joging tp ptg nnti.. hahahha..ntah ape2 mood aku nie.. macam ombak dilautan... ecehceh... ahaks..

apakah motif ayat2 di atas td??? adoiyai aku sendiri pon x paham da...hahaha



hari ni mmg ari yg paling bosan untuk aku lah... buka thesis pon dh rasa mcm tengok ape dh...wat sakit ati je nie..sebab idea xdatang mencurah-curah mcm aku taip kat blog nie hah... tensen ajek... ari ni satu hari ujan..tp ujan rahmat..org cakap kalo kiter mohon doa pada Allah time2 hujan lah berkat doanye...InsyaAllah... yelah hujan tu rezeki buat kiter smua... sbb biler sudah hujan pokok2 segar menghijau, dan tiap2 benih yg ditanam pasti akan cepat2 tumbuh..hehehhe... sebenarnye hujan nie sangat bgs utk kiter smua.. sbb biler panas kiter asyik mengomel kepanasan pasang kipas smpi no 5 pon xsejuk2..tp biler ujan jek bilik yg panas pon le sejuk ngn sendirinye...

No comments:

get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day