Thursday, October 21, 2010

bila hati merajuk...

gara-gara meeting yang lepas dh 2 org AJK tarik diri...haih..apa la nasib badan...cian kat bdk yang bernama amin...maaf la amin..td akak terserempak ngn dieorg dh dipujuk2 tp xdpt la..hati mereka betul2 terluka... 


ya betul kami AJK BAWAHAN..tp sebut tu biar la berlapik skit...kami pon ada hati n perasaan gak...huhuhuhu... walaupon kami ni sekadar AJK..jgn ingt kami nyer idea ni xbernas..sbb kami yg melaksanakn tugas-tugas itu..korng MT2 merancang...tp xsemua la kan..i know who's work n don't... ishhh betui ka english aku ni...lantak la..taram jek...hehehehe...


hati mereka dh terluka akibat kata-kata yg xde penapis tu...ishhh...dan luka tu sgt dlm sampai nmpk muka aku ni pon terus lari..ishhh.... pasni ada org kena beli filter..kasi tapis ayat2 sblm disuarakan..hahahaha... tp mmg betul gak bdk2 tu tanya..mana AJK yang laen..yg mana maksud die MT2 yang xhadir...n ada minit2 yg x dibaca...kalo ada minit2 yg dibaca ok la kan kalo korng xdtg..ni dh la xde bg report pastu xdtg pulak..ishh...mmg kesengalan yg melampau la kan...hahahaha


anyway buat MT2 kami selaku AJK berharap pandangan kami juga diterima pakai dan dinilai dgn sebaik mungkin..mungkin kami bersikap kurang ajar semasa dlm meeting..dan kami mohon maaf... tp sekiranya pihak2 tuan boleh bersikap lembut ngn kami dan x menganggap kami sebagai pekerja bawahan yang mana bunyinye sangat la hodoh sedangkan kami juga berpelajaran bkn ke itu lbh elok... maaf tuan-tuan dan puan-puan... ni mmg luahan hati..akak lg sedey melihat amin yg dh xde pembantu setia nk tolong n bagi idea kat die...kalo kiter saling bermaafan kan bgs..jgn kerana nila setitik hbs rosak susu sebelanga... kerana org yg disayang org laen yg kena...ishhh..ishhh..ishhh...


amin....cari la pengganti baru gak ok... akak ni pon kalo dh keja mmg xdpt nk tolong kamu nnti..lg bertambah kekurangan AJK nnti..hukhukhukhuk

1 comment:

nani said...

kpd mt2 taming sari 3..dont ever treat ur ajk like ur wokers..cz they didnt paid 4 that...so klau nk mntk tolong org, faham2 la sendri cmne nk susun ayt k..=)

get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day