Saturday, October 9, 2010

today story morry...

kakkaaka.... ari ni baru dieorg tau ape itu maknanye meeting....hahahaa...aku bantai cukup2..tp lom cukup lagi...next meeting pastikn korng smua ready ngn jawapan masing2... ada ke patut dtg meeting xtau apa nk ckp..pastu biler ditanya progress smua x ciap...haih!!! aku pon xpaham ngn dieorg ni..pastu ckp sbb post sana lom bg apa2 n xde tindakan...korng... bnyk lg bnda korng leh buat selain dr menunggu info tu jek... quotation pon baru nk mntak...hahahaha...ape la nasib badan... harap2 taming sari 3 ni berjaya ye korng... sbb smua ni nama kamu smua..berjaya korng gak dapt nama kalo xberjaya nama korng gak yg busuk... so ingat2 lah... 


meeting berakhir ngn pelbagai cadangan n rasa tidak puas hati...n akak menanti next week nye meeting...selagi ada yg besar kesilapan akak akan tegur...tp mohon maaf dulu yek..hehehehehe..


tugas ari ni...aku, c'on, amin and paan kami jenjalan kat area kajang p survey hotel...hmmm...ni kira bantu dieorg utk bhgn penginapan yg mana budget nye pon x tau baper...aisei men...amacam nk kira2 ni...kalo rugi mcmana??? hukhukhuk..saper lak mau tanggung... dapat la survey 2-3 hotel... tp xtau la kan hotel2 ni best ke x... kalo utk org m'sia ok jek...hahha..utk international team x tau la kan...hahahaha...


disebabkan kami sgt2 lapar kami mkn mc D kat kajang... mmg puas ati la mkn... sbb dh lapar n kebulur sgt2..tu kira brunch...dimana breakfast + lunch...hehehehe... pastu mlm nye aku nye perut dh masuk angin... huhuhuhu...naik keta aku yg panas ngn aircond pon xmo sejuk...geram gak...pastu baru je nk test drive dh rasa mcm xbest...jwbnye blk kmpng suh bapak aku bak balik la keta tu...ada je ragam die...hukhukhukhuk..seb baik aku ni cekal gak la kan nk bak keta yg selalu nk bermanja ngn aku ni...ahhaha... nk dipujuk2 lak tu...kelakar je kan...


ari ni aku beli sliper baru... sliper lama dh rosak sgt dh...hahhaha..biasa la rm 10 nyer...td nk cari yg rm10 mmg xdapat la kan...bukan p pasar malam...hahahaa...so esk aku nk pakai sliper baru la p jenjalan...hehehehhe....sownok x terkata..melompat2...hahahaha ^_^

1 comment:

Hans asaktor said...

tunggu minggu depan ye kak ira...~~ hehe... fuhh~~~~

get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day