Sunday, October 3, 2010

traffic counting...

akhirnya dapat gak tdo yg sangat berkesan wpon aku rasa aku masih lom cukup tto lg...hurmmm...macam baby la pulak...kakkakaka... 3 hari duk tepi highway duk wat traffic counting smpi hangus muka aku..dh berbelang dh..seb baik x jd belang rimau...kakakka...

1000 thaks buat smua yg terlibat..kalo x de korng ntah ape la nk jd kat akak ni...len kali kalo ada traffic counting yg berbayar gini akak ajak korang ek...tu pon kalo korang freee..... hehehehe...yg pasti bayaran nye...msti ok..betul x...hahhaha...

sownok x korang wat traffic counting...mmg keja nye mudah tp agak leceh skit...sbb kiter t'paksa wat 16hrs non stop kan..kalo ada shift mmg ringan la..tp x mampu akak nk ulang alik tmbh lak MRR2 tu jam mcm ape...semalam pon dh buat akak serik nk p sana tgh2 hari..kena p pagi balik mlm baru xjam...heheheehe...

tp korang mmg best...sbb dapat gak bertahan smpi 3 hari..tahniah...hahaha...mcm pertandingan la pulak..dpt enjoy ngn korang kalo x duk makan tdo jek kat bilik...hehehehe...thank u so much smua...sayang korang...heheehhe

4 comments:

hana_aniz said...

haha.. walau dpt sehari je, tp berbaloi. thanks kak ira! nnt pggl sy lg ye?? rm30 lg?? hehehe...

ShaHiRah HayAti said...

nnti i kasik u rm 30 tu ek..smlm i lupa bak duit la yang...heheheeh

Hans asaktor said...

klau ada lagi weekend nk g jgk...wee~~~

ShaHiRah HayAti said...

boley2....kalo ada yg weekend i jemput u ok...

get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day