Monday, October 4, 2010

lab com jkas yg sunyi...

kepada pembaca yg satu batch ngn aku masa degree msti korang rindu kat lab com ni... mcm2 suka duka kisah kiter smua...kecoh je slalu...xpernah sunyi kot bilik ni...tp skng ni bilik ni sgt sunyi..kalo ada pon pak2 arab duk wat analysis data utk tesis n phd dieorg... 

aku kat sini...mmmm....pnjang kot nk citer..tp aku pendek kan ek... aku tolong kak nurul n d geng utk wat analysis transyt jek...cian kat dieorg..kalo dieorg bgtau awal2 aku leh ajar dieorg awal..tp nk wat mcmana disebabkan masalah teknikal yg x dpt dielakkan oleh mereka2 yg x bertanggungjawab group dieorg pon terjebak sama melewatkan analysis..ahahha... cian kan...sbb nila setitik hbs rosak susu sebelanga...haih...

xpe kak nurul..ira cuba wat yg terbaik ni..bnda nye senang ajek..tp kalo dh data x cukup naik pening skit la...huhuhuhu.... giler sunyi bilik ni...smpai aku ngntok n naik boring yg amat kot...cepat2 la kak nurul sampai..dh bosan sesangat dh nie...atleast ada gak teman nk borak n bersukaria kat dlm lab yang sunyi sepi ni... dh la aku sakit kepala ari ni...ni msti gigi punyer pasal...hukhukhukhuk...wahai en gigi bongsu..ko jgn la sakit skng...len kali sakit ek...

No comments:

get a song here now

two is better than one

adsense

Health Tip of The Day